您好,歡迎訪問先鋒科技官網!

                     咨詢熱線:

                     +86-17333789888

                     De bescherming van de toxiciteit van natriumhydroxide

                     【摘要】:
                     It is extremely corrosive. When its solution or dust splashes on the skin, especially on the mucosa, it can produce scab and penetrate deep tissue. There are scars after burns. Splashing into the eye ···...

                     Zeer sterk corrosieve stof, de oplossing op de huid of met, in het bijzonder op slijmvliezen, die zachte eelt, en kan infiltreren in het diepe weefsel.Verbrand het litteken.... in de ogen, niet alleen schade aan de Cornea, maar ook om de ogen van diep weefsel schade.Zoals uit de. De huid onmiddellijk spoelen met 10 minuten; zoals het was in de ogen, moet onmiddellijk met water of fysiologische zoutoplossing in 15 minuten, en dan 2% novocaine.In ernstige gevallen snel naar het ziekenhuis voor behandeling.Maximaal toelaatbare concentratie van de stof in de lucht als we hoofdzakelijk natriumhydroxide.De exploitanten moeten dragen werkkleding en masker, bril en rubberen handschoenen en rubberen schort, laarzen en andere produkten.De neutrale en waterafstotend zalf moet worden toegepast op de huid.De werkplaats moet goed worden geventileerd.

                     Verpakking, opslag en vervoer

                     Met drie lagen 25 kg flake een plastic zak, een binnenste en buitenste in plastic zakken, in het midden van een laag plastic omhulsel, zak.Natriumhydroxide worden de gebruikte classificatie en etikettering van gevaarlijke chemische stoffen (GB13690-92) "bestemd voor de in punt 8.2 van alkalische corrosieve stoffen, een acht op de gevaarlijke goederen, de IMDG code: 1823.Dienen te worden opgeslagen in de ventilatie, droge opslag of goederen binnen.De verpakking moet de integriteit en de sluiting.Niet met ontvlambare stoffen en zuren in totaal een gemengd vervoer.Tijdens het vervoer moeten tegen vocht, regen.Wanneer er brand is, kan het gebruik van water en zand en de brandblusser, maar de brandweer moet aandacht worden besteed aan water in de corrosie van natronloog na.

                     De fysisch - chemische eigenschappen voor een transparante kristal zuivere 130, Relatieve dichtheid.Smeltpunt 318.4 graden.Kookpunt 1390).De verkoop op de markt van een vaste en vloeibare natriumhydroxide twee: zuiver vaste prik is Wit, een blok, plaat, Rod, korrels, knapperig, pure vloeibare natriumhydroxide voor de heldere en KLEURLOZE VLOEISTOF.Vaste bijtende sterk hygroscopisch.Oplosbaar in water opgeloste exotherme, waterige alkalische, romig, oplossing in ethanol en glycerol; oplosbaar in aceton en ether.Uiterst corrosief voor de huid, de glas - en keramische vezels, zoals een corrosief effect hebben.En metaal, aluminium en silicium van zink, borium en de reactie van niet - metalen tot waterstof; en chloride, bromide, jodium, enz. Met zich en een onevenredige reactie; neutralisatie van zuren en de productie van zout en water.

                     Het behoud van vaste natriumhydroxide, aandacht moet worden besteed aan de verzegeling, om te voorkomen dat de absorptie van vocht in de lucht voor een blootstelling van water of met kooldioxide.In glazen flessen die vlokken of andere vormen van natriumhydroxide, glazen stop niet beschikbaar is, moet worden vervangen door de rubber stop, zal als gevolg van natriumhydroxide in het glas en de reactie van de siliciumdioxide natrium - leiden tot een kurk en de fles te openen.


                     下一篇: