您好,歡迎訪問先鋒科技官網!

                     咨詢熱線:

                     +86-17333789888

                     Natriumhydroxide, opslag en vervoer,

                     【摘要】:
                     Storage methodSolid sodium hydroxide is packed in steel drums 0.5 mm thick and sealed tightly with a net weight of no more than 100 kg per barrel; steel drums with full or medium openings outside plas···...

                     De wijze van opslag

                     Vaste natriumhydroxide in 0,5 mm dik stalen vat in het sluiten van niet meer dan 100 kg nettogewicht; de tweede laag plastic zakken of bruine papieren zak buiten alle openingen of in open.; met een glazen fles van ijzer - en dekking, glas, plastic flessen of vaten (buiten de gewone kist tank); draad en glas, kunststof flessen of vaten (kan) vertind blik en een doos vol verdieping, vezelplaat doos of lijmTriplex doos; vertind blik vaten (kan), metalen vaten (kan), plastic en metalen buis gegolfd karton.De verpakking moet de integriteit, de sluiting, met een duidelijke "bijtende stof '.

                     Natriumhydroxide voor glas met een lichte corrosie, zullen die van natrium -, zodat het glas in de zuiger vast op de instrumenten en hulpmiddelen.Dus met natriumhydroxide - oplossing kan worden gebruikt wanneer de kurk in de fles, anders kan de dop niet open.

                     Als de glazen flacon met hete natriumhydroxide - oplossing voor een lange tijd, maar ook tot de glazen flacon beschadigd.

                     (glas bevat:SiO?:2NaOH+SiO?=Na?SiO?+H?O)

                     De wijze van vervoer

                     Het vervoer per spoor, vervoer van de beschikbare auto 's stalen vat verpakking.Vertrek verpakking moet worden afgerond, en de lading veilig moeten zijn.Tijdens het vervoer, om ervoor te zorgen dat de tank niet lekken, niet instorten, niet vallen, geen schade berokkenen, vochtig en regen.Indien blijkt dat de verpakking van roest, scheuren en gaten, smelt de druppels water, enzovoort, moet onmiddellijk verandering van de verpakking of het begin van de beschadigde verpakkingen van het gebruik van beschikbare, te herstellen.Verboden en brandbare of brandbaar, zuren, chemicali?n, enz. Gemengde gemengd vervoer.De voertuigen moeten worden uitgerust met apparatuur voor de behandeling van het lek.